Meniu
Meniu
Cosul tau

Ai 5% reducere pe factura  la cumparaturi de peste 500 lei utilizand codul GIFT

Livrare si Plata

Taxa de livrare este de 25 lei + TVA, pentru comenzile in valoare de pana la 500 lei si gratuita* pentru comenzile mai mari de 500 lei.

        * Cu toate acestea, pentru comenzile mari in volum si greutate, se poate cere plata unor costuri suplimentare de transport chiar daca valoarea comenzii este peste 500 lei. Costul transportului se calculeaza in functie de volum si de greutatea coletului.

           Livrarea produselor achizitionate de pe site-ul www.sinless.ro se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat Dragon Star, in 2-4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

         In cazul in care o comanda este refuzata/neridicata (curierului nu i s-a raspuns la telefon sau la adresa din comanda nu a fost nimeni), se va achita la urmatoarea comanda contavaloarea transportului tur-retur (*valabil si pentru comenzile ce au beneficiat de transport gratuit).

          Livrarea coletului se face la adresa mentionata de client in momentul plasarii comenzii. Receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului firmei de curierat iar coletul se poate deschide doar dupa achitarea rambursului.

          In cazul in care doriti sa alegeti o alta firma de curierat sau o alta modalitate de livrare va rugam sa ne contactati pe office@sinless.ro.

         Retur

         Returul produselor se poate face in maxim 15 zile (calendaristice) de la primirea lor.Costul returului este suportat de catre client.Sinless.ro suporta costul de retur numai daca s-a gresit comanda de catre echipa noastra.

         Important : Produsul/produsele trimise retur trebuie sa fie in starea in care eu fost expediate si in ambalajul original, seturile de produse trebuie sa fie complete. In caz contrar sinless.ro isi rezerva dreptul de a-si acoperi daunele din suma de restituit.

         Dupa ce s-a facut returul mentionati si un cont bancar in care putem restitui banii dar si numele titularului. Suma se restituie in cont in maxim 15 zile lucratoare.