Menu
Your Cart

Folie alimentara

FOLIE ALIMENTARA DE PROSPETIME 30CM
Hot Status
Model: folie alimentara
Ideala pentru mentinerea produselor alimentare. Previne uscarea si alterarea alimentelor. Protejeaza impotriva penetrarii mirosurilor de la alte produse. Elastic, durabil si se lipeste...
24,99 Ron
Fără TVA:21,00 Ron
Model: folie alimentara
Ideala pentru mentinerea produselor alimentare. Previne uscarea si alterarea alimentelor. Protejeaz? impotriva penetrarii mirosurilor de la alte produse. Elastic, durabil ?i se lipeste...
36,89 Ron
Fără TVA:31,00 Ron
FOLIE ALUMINIU 30CM
Status
Model: Folie aluminiu
Folie aluminiu Folie aluminiu este un produs util si simplu de folosit de catre orice persoana. Produsul este recomandat a fi folosit pentru fripturi, gratar, pentru impachetarea alimentelor si pastrarea acestora la temperaturi constante. Folia este cu 20 % mai groasa decat folia de aluminiu stan..
42,25 Ron
Fără TVA:35,50 Ron
FOLIE ALUMINIU 45CM - 1100GR
Status
Model: Folie aluminiu
Folie aluminiu 45 cm 150 metriFolia de aluminiu poate fi folosita pentru fripturi, gratar, pentru impachetarea si pastrarea alimentelor dorite la temepraturi constante. Datorita lungimii produsului, acesta poate fi folosit pe o perioada mai lunga de timp, fiind ideal pentru consumatorii de tip in..
48,79 Ron
Fără TVA:41,00 Ron
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.