Meniu
Meniu
Filtreaza
Cosul tau

Ai 5% reducere pe factura  la cumparaturi de peste 500 lei utilizand codul GIFT

Cupe

Model: Cupe asimetrice pentru desert 250 ml
Cupele asimetrice pentru desert de 250 ml sunt o opțiune captivantă pentru prezentarea deserturilor într-un mod inovator și atrăgător. Aceste cupe transparente aduc o notă distinctivă și contemporană servirii deserturilor și sunt potrivite pentru o gamă variată de medii gastronomice, incluzând brută..
29.50 Ron
Fără TVA:24.79 Ron
Adaugă în coş
Model: Cupe pentru desert, transparente, 200 ml
Cupele rotunde cu picior pentru desert, sunt o alegere eleganta si practica pentru diverse aplicatii in industria alimentara. Aceste cupe sunt fabricate din material de calitate superioara,care confera durabilitate si transparenta. Cu un design clasic, aceste cupe adauga un aspect rafinat servirii d..
17.50 Ron
Fără TVA:14.71 Ron
Adaugă în coş
Model: Cupe pentru desert, transparente, 240 ml
Cupele pentru desert, transparente, cu un volum generos de 240 ml, reprezintă o opțiune excelentă pentru prezentarea și servirea deserturilor într-un mod atrăgător și practic. Aceste cupe sunt create dintr-un material de înaltă calitate, polistiren (PS), oferind o combinație perfectă între durabilit..
19.00 Ron
Fără TVA:15.97 Ron
Adaugă în coş
Model: Cupe pentru desert, transparente,120 ml
Cupele pentru desert de 120 ml, sunt o alegere excelentă pentru prezentarea și servirea deserturilor într-un mod practic și estetic. Aceste cupe sunt fabricate din plastic, oferind o combinație ideală între durabilitate și transparență. Cu un design compact și funcțional, aceste cupe sunt potrivite ..
14.10 Ron
Fără TVA:11.85 Ron
Adaugă în coş
Model: Cupe pentru desert, transparente,60 ml
Cupele pentru desert, transparente, sunt soluția perfectă pentru prezentarea delicateselor dulci într-un mod elegant și practic. Aceste cupe sunt fabricate din plastic, asigurând o combinație optimă între durabilitate și transparență. Cu un design compact și funcțional, aceste cupe sunt potrivite pe..
11.83 Ron
Fără TVA:9.95 Ron
Adaugă în coş
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
Filtreaza produsele