Meniu
Meniu
Cosul tau

Ai 5% reducere pe factura  la cumparaturi de peste 500 lei utilizand codul GIFT

Iduna

Brand: Iduna Model: Click 2.0 5kg
Nume produs: CLICK 2.0Tip de produs: Lichid de curățare neutru cu efect degresant pentru uz general.Caracteristici:Produs de curățare foarte concentrat pentru uz general.Compoziție special selectată pentru reducerea impactului negativ asupra mediului, folosind componente complet biodegradabile.Potri..
115.00 Ron
Fără TVA:96.64 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: Decapant Iduna Turbo Rens 5kg
IDUNA Turbo Rens este o soluție concentrată special concepută pentru îndepărtarea stratului de polish și a stratului vechi de protecție de pe suprafețe, în special de pe linoleum. Cu posibilitatea de a fi utilizat atât cu mașina de profil, cât și manual, acest decapant contribuie la eliminarea mizer..
148.50 Ron
Fără TVA:124.79 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: IDUNA TURBO RENS PLUS 5KG
IDUNA TURBO RENS PLUS este un decapant profesional cu acțiune rapidă în profunzime, potrivit pentru toate tipurile de pardoseli (nu trebuie utilizat pe lemn). Acesta înlătură eficient și rapid orice urmă de murdărie, inclusiv ceara veche de pe suprafețele ceruite. Produsul poate fi utilizat atât man..
148.50 Ron
Fără TVA:124.79 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: IDUNA NEPTUNE MARINE CLEANER 5KG
IDUNA NEPTUNE MARINE CLEANER este un degresant ecologic, dezvoltat pentru a curăța rapid și eficient orice tip de murdărie, inclusiv ulei, grăsimi și depuneri petroliere. Cu un impact minim asupra mediului înconjurător și fără a afecta suprafetele curățate, acest produs este ideal pentru utilizare î..
148.50 Ron
Fără TVA:124.79 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: Nanodor natural super, 650ml
Dezodorizant Hipoalergenic Puternic OdorizantDescoperă secretul unui aer proaspăt și curat cu Dezodorizantul Hipolergenic Puternic Odorizant. Cu doar o singură apăsare, acest produs inovator acoperă o suprafață de până la 25 de metri pătrați, oferindu-ți un parfum plăcut și revigorant în întreaga în..
75.40 Ron
Fără TVA:63.36 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: Detartrant special IDUNA TENOZID 12 5KG
Detartrantul lichid IDUNA TENOZID 12 este un produs profesional cu efect puternic de curățare, conceput pentru îndepărtarea ruginei, silicatilor, urmelor de lavabilă și ciment, precum și a depunerilor grosiere de mizerie. Acest detartrant asigură o curățare rapidă în diverse zone, inclusiv în băi, p..
110.00 Ron
Fără TVA:92.44 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: IDUNA TOP HANDWASH 5 KG
Top Handwash este soluția ideală pentru curățarea eficientă și igienică a veselei, paharelor și a accesoriilor de bucătărie. Conceput special pentru utilizare manuală sau cu pompa de diluție, acest degresant concentrat îmbină puterea de curățare cu un efect antibacterian și un parfum revigorant de l..
62.50 Ron
Fără TVA:52.52 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: IDUNA LEIFI 0,9KG
Detergent Parfumat pentru Curățare Multiplă IDUNA LEIFI, 0,9 KGDetergentul parfumat pentru curățare multiplă IDUNA LEIFI este un produs puternic odorizant, bazat pe mentă și eucalipt, special conceput pentru curățarea zilnică și rapidă a diferitelor suprafețe. Se poate utiliza pe toate tipurile de s..
41.65 Ron
Fără TVA:35.00 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: IDUNA TEXGUARDEX 5KG
IDUNA TEXGUARDEX este un detergent special conceput pentru utilizarea în tancul de apă al aspiratorului, asigurând o curățare eficientă a covoarelor și înlăturarea petelor. Acest produs are un efect puternic de scoatere a petelor și redă prospețimea culorilor. Recomandăm utilizarea împreună cu un pa..
125.00 Ron
Fără TVA:105.04 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: Detergent vase manual IDUNA DISHMATE 5KG
Detergentul concentrat IDUNA DISHMATE este un gel cu parfum proaspăt de lămâie verde, special creat pentru spălarea manuală a veselei, paharelor și a accesoriilor din bucătărie. Acest detergent eficient elimină grăsimea, resturile vechi de mâncare și mirosurile neplăcute, oferind o curățare completă..
71.40 Ron
Fără TVA:60.00 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: Food cargo foam 20kg
PRODUSUL DETINE CERTIFICAT DE CALITATE SANITARA EMIS DE CATRE DEPARTAMENTUL DE SIGURANTA ALIMENTARA!!!Detergent spumant alcalin pentru spălarea exterioarã si interioara a mijloacelor de transport alimente, spalarea interna a spatiilor de încărcare si curătarea a echipamentelor, liniei de productie d..
420.00 Ron
Fără TVA:352.94 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: KENBI ODORGEL, 1L
Descoperă Puterea Curățării Profesionale cu Gel DezodorizantElimină mirosurile neplăcute și blocajele din conducte cu Gelul Dezodorizant cu Parfum de Lungă Durată. Acest produs revoluționar utilizează o combinație de surfactanți naturali, enzime și microorganisme pentru a elimina eficient materia or..
104.00 Ron
Fără TVA:87.39 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: WC RENS 0,9KG
Gelul parfumat pentru toaletă IDUNA WC RENS este un produs profesional destinat igienizării și eliminării depunerilor de piatră, calcar sau mizerii acumulate în vasul de toaletă. Cu o formulă special concepută, acest gel oferă o acțiune eficientă și un miros plăcut, contribuind la menținerea igienei..
22.00 Ron
Fără TVA:18.49 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: IDUNA Aditiv clatire vase si pahare RINSE AID 20 KG
IDUNA Rinse Aid - Aditiv pentru Clătirea Vaselor și Paharelor, 20 KGIDUNA Rinse Aid este un aditiv profesional pentru clătirea vaselor și paharelor în mașinile automate de spălat. Conceput pentru a preveni petele cauzate de apa calcaroasă, acest aditiv reduce timpul de uscare, evitând astfel necesit..
476.00 Ron
Fără TVA:400.00 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: RINSE AID 5KG
RINSE AIDSolutie de clatire recomandata si utilizata pe toate masinile automate de spalat vase si pahare, previne petele rezultate din apa calcaroasa. Reduce timpul de uscare evitand stergerea si confera stralucire vaselor, paharelor, tacâmurilor. Neutralizeaza resturile de deter..
93.50 Ron
Fără TVA:78.57 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: Iduna Ceramic Star 5kg
Iduna Ceramic Star - Detergent pentru Pardoseli cu Miros Arctic Fresh, 5 KGIduna Ceramic Star este un detergent profesional fără spumare, cu miros plăcut de Arctic Fresh, creat special pentru întreținerea și curățarea eficientă a tuturor pardoselilor și suprafețelor ceramice. Acest produs oferă un l..
95.00 Ron
Fără TVA:79.83 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: CAPASAL 1000 5KG
CAPASAL 1000Degresant concentrat utilizat la curatarea cuptoarelor,utilajelor, recipientilor de lucru, tocatoare, pardoseli, accesorii de lucru. Avand la baza substante moderne care sa determine puterea sa ridicata degresanta-emulsionanta fata de murdaria grasa de origine animala si vegetala este&nb..
134.99 Ron
Fără TVA:113.44 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: Iduna Detergent alcalin CIP FRA 2000 20KG
Iduna Detergent Alcalin CIP FRA 2000 20KG - Produs Profesional pentru CurățareIduna Detergent Alcalin CIP FRA 2000 este o soluție profesională, fără spumare, potrivită atât pentru curățarea manuală, cât și pentru cea automată, inclusiv în sisteme cu convectomat și CIP (Cleaning in Place). Acesta est..
445.00 Ron
Fără TVA:373.95 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: Iduna Detergent alcalin CIP FRA 2000 5KG
Detergent alcalin CIP FRA 2000 5KG - Produs profesional pentru curățareDetergentul alcalin CIP FRA 2000 reprezintă o soluție eficientă și fără spumare, adaptată pentru curățarea atât manuală, cât și automată. Special formulat pentru a satisface cerințele industriei alimentare, acest produs se remarc..
98.00 Ron
Fără TVA:82.35 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: J 3000 5KG
J 3000Produs destinat curatarilor multiple.Acest produs curata si elimina petele de pe: suprafete si obiecte ceramice,pardoseli inclusiv lemn, covoare, mochete, tapiterii. Se aplica manual prin dilutie iar pentru pete profunde se recomanda utilizarea produsului in stare concentrata. Reda prospetime ..
125.00 Ron
Fără TVA:105.04 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: ASEPCLEAN 5KG
ASEPCLEAN!!  Acest produs nu se  comercializeaza  catre persone fizice. !! Detergent dezinfectant cu efect degresant, fara miros conform normelor HACCP, pentru spalarea si dezinfectarea: vaselor, paharelor, tuturor accesoriilor si recipientilor din spatiile de gatit inclusiv blat..
102.00 Ron
Fără TVA:85.71 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: FRESH TREATMENT 5KG
FRESH TREATMENT DOAR PENTRU UZ PROFESIONAL!! NU SE COMERCIALIZEAZA CATRE PERSOANE FIZICE.  Detergent dezinfectant cu aplicatii multiple pentru spalarea, curatarea si dezinfectia pardoseli,suprafete verticale, echipamente,toalete.Acest produs se poate utiliza in siguranta pe orice supr..
133.00 Ron
Fără TVA:111.76 Ron
Adaugă în coş
IDUNA Detergent manual vase MELISA FORTE 5KG IDUNA Detergent manual vase MELISA FORTE 5KG
Status
Brand: Iduna Model: MELISA FORTE 5KG
MELISA FORTEGel concentrat puternic degresant cu parfum de lamaie si efect antibacterian pentru spalarea manuala a veselei, paharelor precum si a accesoriilor din bucatarie. Elimina grasimea, resturile vechi de mancare si mirosurile neplacute. Produs cu pH neutru, delicat pentru ..
59.50 Ron
Fără TVA:50.00 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: ALLSEASON 5KG
Detergent puternic odorizant fara spumare pentru intretinerea si curatarea tuturor pardoselilor. Ofera un luciu de exceptie, recomandat pentru curatarea si intretinerea zilnica. Se utilizeaza atat cu mopul cat si pe masina de pardoseala. Datorita parfumului concentrat dupa aplicarea acestui pro..
75.00 Ron
Fără TVA:63.03 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: FLOOR CLEAN 5KG
IDUNA FLOOR CLEANDetergent odorizant fara spumare pentru intretinerea si curatarea tuturor pardoselilor. Este recomandat pentru curatarea si intretinerea zilnica. Produs parfumat cu aroma florala. Mod de utilizare: 5-10 ml/L apaAmbalaj plastic: 5 kgProdus profesional sub lic..
75.00 Ron
Fără TVA:63.03 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: FRESH 3 IN 1 5KG
IDUNA FRESHDetergent odorizant usor spumant pentru intretinerea si curatarea tuturor pardoselilor si a suprafetelor,obiectelor ceramice. Este recomandat pentru curatarea si intretinerea zilnica. Produs parfumat cu aroma fresh. Mod de utilizare: 5 - 10 ml/litru apa in functie de g..
75.00 Ron
Fără TVA:63.03 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: IDUNAMAT PLUS 5KG
Detergent lichid spalari automate IDUNAMAT PLUS  Acest produs este special conceput pentru masinile de spalat vase,pahare,accesorii de bucatarie de preferinta pe sistem automat .Datorita unei formule avansate acest produs contine aditivi anticalcar speciali pentru evitarea formarii pe..
139.99 Ron
Fără TVA:117.64 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: IDUNAMAT PLUS 23KG
IDUNA Detergent pentru Degresant Puternic Alcalin, 23 KGIDUNA Detergent pentru Degresant Puternic Alcalin este o soluție profesională nespumantă, cu proprietăți decalcifiante, ideală pentru curățarea în sistem CIP (Cleaning in Place). Cu recomandare specială pentru mașinile de spălat navete și pentr..
520.00 Ron
Fără TVA:436.97 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: Iduna Detergent pentru suprafete cu dezinfectant SANITEX 20KG
NU SE COMERCIALIZEAZA CATRE PERSOANE FIZICE!!!!Detergent-dezinfectant, special formulat pentru curățarea și dezinfectarea eficientă a echipamentelor, ustensilelor, suprafețelor și recipientelor din industria alimentară. Acest produs este avizat conform standardului TP4, garantând astfel eficacitatea..
476.00 Ron
Fără TVA:400.00 Ron
Adaugă în coş
Brand: Iduna Model: Iduna SANITEX 5 KG
NU SE COMERCIALIZEAZA CATRE PERSOANE FIZICE!!!!Detergent-dezinfectant, special formulat pentru curățarea și dezinfectarea eficientă a echipamentelor, ustensilelor, suprafețelor și recipientelor din industria alimentară. Acest produs este avizat conform standardului TP4, garantând astfel eficacitatea..
102.00 Ron
Fără TVA:85.71 Ron
Adaugă în coş
Showing 1 to 30 of 63 (3 Pages)