Menu
Your Cart

Ai 5% reducere pe factura  la cumparaturi de peste 500 lei

Dermo

Degresant Audaz Planchas 1.25L
Status
Brand: Dermo Model: Dermo audaz planchas 1.25
Degresant Audaz PlanchasDegresant Audaz Planchas ambalat in flacon de 1.25 L, este un lichid concentrat de curatat, care elimina eficient grasimea arsa si carbonizata de pesuprafetele din bucatarie, cu minimum de efort.Poate fi folosit la curatarea tuturor tipurilor de suprafete, pentru curata..
33.07 Ron
Fără TVA:27.79 Ron
Dermo Amonil 5kg - detergent lichid multifunctional pe baza de sare de amoniu
Status
Brand: Dermo Model: Amonil
Dermo AmonilDermo Amonil este un detergent lichid multifunc?ional pe baz?? de sare de amoniu cuaternar pentru cur????area ??i degresarea tuturor tipurilor de suprafe??e dure (sanitare,podele, buc??t??rie, du??umele lustruite, lemn laminat, plastic...). Dermo Amonil cur????? petele de ulei di..
85.00 Ron
Fără TVA:71.43 Ron
Brand: Dermo Model: Audaz planchas 6kg
Degresant aragaze, plite, cuptoare , la cald.Se aplica diluat 5-10% pe suprafete fierbinti sau calde.Curatarea este extrem de eficienta la cald,se pulverizeaza si se curata dupa cateva minute.Ambalaj: 6 kg..
165.41 Ron
Fără TVA:139.00 Ron
Brand: Dermo Model: Dermo degresant
Audaz UniversalAudaz Universal este un degresant pentru mai multe intrebuintari,  concentratie substanta activa 16-18%. Mod de intrebuintare: recomandat sa diluati intre 5-10% in apa. Puteti aplica Audaz Universal prin frecare cu o carpa imbibati in produs, pastrand doza recomandata ..
88.66 Ron
Fără TVA:74.50 Ron
Dermo Brio Super Concentrado detergent vase 5kg
Status
Brand: Dermo Model: Dermo Brio 5kg
Brio Super ConcentradoBrio Super Concentrado este un detergent neutru, inodor, manual, foarte concentrat pentru spalarea obiectelor din bucatarii, veselei dar si caroserii auto. Mod de utilizare: dozati Brio super pe un mop, burete sau direct in chiuveta unde spalati ustensilele de bucatarie. ..
85.00 Ron
Fără TVA:71.43 Ron
Dermo Fial4-  Detergent profesional pentru masina de spalat vase 12kg
Status
Brand: Dermo Model: Dermo Fial4
Detergent profesional pentru curatarea vaselor in masina de vase automata.Indicat pentru apa dura, temperatura de curatare optima este de 50-60°C.Solutia poate fi introdus automat sau manual in masina de spalat vase.PH 12.6-13.7 , Substanta activa:35%Ambalaj: 12 kg..
222.53 Ron
Fără TVA:187.00 Ron
Dermo Jaspe Acido- Detergent de limpezire pentru masina de spalat vase 5kg
Status
Brand: Dermo Model: Dermo Jaspe Acido 5kg
Aditiv de clătire pentru apă dură. Produsul conferă strălucire veselei şi micşorează timpul de uscare prevenind depunerile de calcar pe obiectele de veselă. Dozare 1-10g per litru de apă folosită de masina de spălat vase. Concentraţie substanta activă 18-20%...
104.72 Ron
Fără TVA:88.00 Ron
Dermo Limcal  - Anticalcar pentru masinile de spalat vase 5kg
Status
Brand: Dermo Model: Dermo Limcal 5kg
Anticalcar pentru maşinile de spălat vesela, având eficienţă în cazul spălării cu apă caldă cât si cu apă rece. Poate fi folosit şi la întreţinerea piscinelor şi a suprafeţelor necesare a fi curăţate după lucrări de construcţie...
94.00 Ron
Fără TVA:78.99 Ron
Brand: Dermo Model: Dermo Star Gres 5kg
Detergent lichid special conceput pentru curatarea suprafetelor din gresie, ceramica, dusumele lustruite etc. Nu lasa urme dupa uscare si parfumeaza cu o aroma placuta si de durata (lemon sau pin). Se utilizeaza diluat 2.5% in apa..
92.97 Ron
Fără TVA:78.13 Ron
Brand: Dermo Model: Dermo Star Pink 1L
Produs pentru curatarea obiectelor comune din casa. Formulat special pentru a curata si pastra obiectele din sticla, oglinzi, metale, lemn, piele, metacrilat, otel inoxidabil, etc.Produs pregatit pentru folosire. A NU se dilua cu apa. Agitati inainte de folosire. Contine parfum. (Caramel/Bubble ..
22.18 Ron
Fără TVA:18.64 Ron
Brand: Dermo Model: Dermo ZZ88
Produs pentru curatire si drenaj. Utilizare: se lasa putina apa in vana, se pune ZZ88 direct in vana, apoi se asteapta 5 - 10 minute. Turnati progresiv apa rece si clatiti dupa 30 secunde cu multa apa. SUbstanta activa 93 % - 98 %. A nu se dilua sau folosi amestec cu alte produse. ATENTIE: A..
59.26 Ron
Fără TVA:49.80 Ron
Brand: Dermo Model: Detergent anticalcar Cleanton-Descal Dermo 5L
Detergent anticalcar Cleantot Dermo Descal Detergent anticalcar pentru curatirea si detartrarea bailor.Pretabil pentru chiuvete, baterii inox, faianta.Cantitate: 5 litrIPoate fi folosit pe mai toate suprafetele fara nici un risc, desi pe suprafete de tip marmura, aluminiu sau cromate este de pr..
82.00 Ron
Fără TVA:68.91 Ron
Brand: Dermo Model: Detergent anticalcar Cleantot Dermo 1litru
Detergent anticalcar Cleantot Dermo 1litruDetergent anticalcar pentru curatirea si detartrarea bailor.Pretabil pentru chiuvete, baterii inox, faianta.Cantitate: 1litru..
26.39 Ron
Fără TVA:22.18 Ron
Brand: Dermo Model: Antitabac
Dermo Odor Remover - AntitabacDermo Odor Remover - Antitabac este un odorizant profesional persistent sub forma de picaturi. Odata aplicat corect, mentine un aer placut parfumat timp de 24h si indeparteaza mirosurile neplacute.Aplicati cateva picaturi in jurul sau in interiorul locurilor unde exi..
60.69 Ron
Fără TVA:51.00 Ron
Brand: Dermo Model: tropic, apple
Odorizant  DERMO - Tropic AppleApple Tropic  este un odorizant profesional persistent sub forma de picaturi. Odata aplicat corect, mentine un aer placut parfumat timp de 24h si indeparteaza mirosurile neplacute.Aplicati cateva picaturi in jurul sau in interiorul locurilor unde exista mi..
51.17 Ron
Fără TVA:43.00 Ron
Odorizant  DERMO Tropic Golden asemanator parfumului "One Million Paco Rabanne"
Status
Brand: Dermo Model: Tropic golden
Odorizant  DERMO - Tropic GoldenGolden este un odorizant profesional persistent sub forma de picaturi. Odata aplicat corect, mentine un aer placut parfumat timp de 24h si indeparteaza mirosurile neplacute.Aplicati cateva picaturi in jurul sau in interiorul locurilor unde exista mirosuri nepl..
53.55 Ron
Fără TVA:45.00 Ron
Brand: Dermo Model: Tropic Granelia 1L
dorizant camera persistent Tropic, sub forma de picaturi, provenienta Spania. Mod de utilizare: Aplicati cateva picaturi in jurul sau in interiorul vasului de toaleta sau in zonele unde sunt mirosuri neplacute. De asemenea, puteti "picura" in solutiile de spalat pardoseala, pentru un miros spec..
71.73 Ron
Fără TVA:60.28 Ron
Brand: Dermo Model: Tropic Lemmans
Tropic  LemansTropic lemans este un odorizant profesional persistent sub forma de picaturi. Odata aplicat corect, mentine un aer placut parfumat timp de 24h si indeparteaza mirosurile neplacute.Aplicati cateva picaturi in jurul sau in interiorul locurilor unde exista mirosuri neplacute.Recipi..
51.17 Ron
Fără TVA:43.00 Ron
Brand: Dermo Model: ck1
Odorizant DERMO CK1DERMO CK1 este un odorizant profesional lichid de camera cu un parfum special si foarte rezistent.Ajuta la eliminarea mirosurilor de incapere, oricat de neplacute ar fi astea.Dermo CK1 purifica atmosfera, emanand un miros placut, imitatie de parfum Calvin KleinPulverizati produsul..
51.17 Ron
Fără TVA:43.00 Ron
Brand: Dermo Model: tropic dust
Odorizant camera concentrat si foarte persistent Tropic Dust, sub forma de picaturi, tara de provenienta Spania. Mod de utilizare: Aplicati cateva picaturi in jurul sau in interiorul vasului de toaleta sau in zonele unde sunt mirosuri neplacute. De asemenea, puteti "picura" in solutiile de spala..
56.55 Ron
Fără TVA:47.52 Ron
Showing 1 to 20 of 20 (1 Pages)