Cutie pizza alba 28 cm, 100 buc/set
Meniu
Meniu
Cosul tau

Ai 5% reducere pe factura  la cumparaturi de peste 500 lei utilizand codul GIFT

Cutie pizza alba 28 cm, 100 buc/set

Cutie pizza alba 28 cm, 100 buc/set
Cutie pizza alba 28 cm, 100 buc/set

Caracteristicile gamei noastre de ambalaje din carton natural simplu sunt:

  1. Fabricat în România: Suntem mândri să producem ambalaje din carton natural simplu în România, contribuind la stimularea economiei locale și la reducerea impactului asupra mediului prin reducerea transportului.

  2. Fără Plastic, Complet Reciclabil: Cutiile de pizza din gama noastră sunt create fără a conține plastic și pot fi complet reciclate prin intermediul reciclării hârtiei obișnuite. Aceasta reprezintă o opțiune ecologică și sustenabilă pentru ambalajele din industria alimentară.

  3. Biodegradabile: Alternativ, cutiile de pizza pot fi biodegradate comercial sau acasă, oferind o soluție ecologică și prietenoasă cu mediul pentru eliminarea acestora după utilizare.

  4. Ventilare pentru Prospetime: Cutiile noastre sunt echipate cu două găuri laterale, permițând aburului să scape și asigurând că alimentele calde sunt livrate proaspete și delicioase.

  5. Livrate Plat: Ambalajele noastre sunt livrate plat, ceea ce le face ideale pentru pizzerii și restaurante tip fast-food, facilitând stocarea și gestionarea în spații limitate.

Cu gama noastră de ambalaje din carton natural simplu, vă oferim o soluție eco-friendly și practică pentru ambalarea și livrarea pizzelor și altor produse alimentare. Alegând ambalajele noastre, contribuiți la protejarea mediului înconjurător și la promovarea unei economii circulare și durabile.

  • Brand: Sano
  • Model: pizza alba 28cm
104.72 Ron
Fără TVA: 88.00 Ron

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie