odorizant bozo liliac
Menu
Your Cart

Odorizant Bozo aroma Liliac 5L

Odorizant Bozo aroma Liliac 5L
Odorizant Bozo aroma Liliac 5L
This product qualifies for free shipping
This block is set to appear automatically on products above a certain price, which may qualify for free shipping or other perks.
  • Model: BOZO aroma Liliac 5L
157,08 Ron
Fără TVA: 132,00 Ron

 

 

 

 

BOZO Air Fresh - Liliac Descriere: Este un odorizant concentrat cu arom? de liliac. Are o mare putere de odorizare si degaja un parfum placut, natural, proaspat si persistent. Aroma de liliac raspandeste un aer suav de primavara. Fiind creat pe baza de apa este prietenos cu mediul. Contine ingrediente certificate IFRA(International Fragance Association). Utilizare: Poate fi utilizat cu rezultate foarte bune in locuri ambientale (hoteluri, restaurante, sali de conferinte, institutii publice,etc.), in locuinte private, dar si in alte spatii inchise(autovehicule,vestiare,etc). Se pulverizeaza pe suprafete textile (perdele,draperii, tapiterii,covoare etc.). avand un efect maxim de imparfumare. Pentru eficienta maxima se aplica de la o distanta de 30 cm. Nu se foloseste pe materiale din piele ?i plastic. Nu se va folosi in amestec cu alte substante sau solutii de parfumare. Acest lucru poate conduce la obtinerea unor amestecuri cu un potential scazut de parfumare. Cu odorizantul BOZO Air Fresh - liliac te bucuri instantaneu de o atmosfera proaspata si reconfortanta, ca o zi de primavara. Aroma de liliac creeaza un mediu ambiental floral unic, ce va incanta simturile dumneavoastra. Produsul este atat de proaspat si de natural incat vei dori sa-l utilizezi ?n fiecare zi, in fiecare incapere.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.