Golden Tropic odorizant Dermo la cel mai bun pret Sinless.ro
Menu
Your Cart

Odorizant DERMO Tropic Golden asemanator parfumului "One Million Paco Rabanne"

Odorizant  DERMO Tropic Golden asemanator parfumului "One Million Paco Rabanne"
Status
Odorizant DERMO Tropic Golden asemanator parfumului "One Million Paco Rabanne"
  • Model: Tropic golden
53,55 Ron
Fără TVA: 45,00 Ron

 

 

 

 

Odorizant  DERMO - Tropic Golden

Golden este un odorizant profesional persistent sub forma de picaturi. Odata aplicat corect, mentine un aer placut parfumat timp de 24h si indeparteaza mirosurile neplacute.

Aplicati cateva picaturi in jurul sau in interiorul locurilor unde exista mirosuri neplacute.

Recipient de plastic de 0.5L.

Produs inflamabil. Iritant pentru ochi. In cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta, cu apa si apaoi cereti sfatul medicului. A se feri de sursele de caldura. Pastrati recipientul inchis.

Made in Spain.DERMO - Tropic Golden

Produsul   se poate pulverizeaza in toate directiile pentru a m??ri gradul de absorb?ie si a oferi prospetime maxim?? in spatiile respective.
Se poate pulveriza pe suprafete textile (perdele,draperii, tapiterii,covoare etc.). avand un efect maxim de imparfumare. Pentru eficienta maxima se aplica de la o distanta de 30 cm.
Nu se foloseste pe materiale din piele ?i plastic.
Nu se va folosi in amestec cu alte substante sau solutii de parfumare. Acest lucru poate conduce la  obtinerea unor amestecuri cu un potential scazut de parfumare.

Va putem oferi toata gama de odorizanti lichizi dar si solizi, cu pulverizator sau fara, rezerve odorizanti, odorizanti cu dispenser, toata gama de odorizanti Bozo, Dermo sau California Scents. odorizanti auto, pentru casa sau pentru afacerea ta. Comanda odorizanti la cel mai bun pret si astfel veti obtine un mediu ambiental placut odihnei sau biroului dumneavoastra sau pur si simplu elimina mirosurile neplacute acolo unde este cazul. Rezultatele obtinute vor fi mereu placut surprinzatoare si rapide creand astfel o atmosfera placuta pentru mediul dumneavoastra. DERMO -Tropic Golden
Poate fi utilizat cu rezultate foarte bune in locuri ambientale (hoteluri, restaurante, sali de conferinte, institutii publice,etc.), in locuinte private, dar si in alte spatii inchise (autovehicule, vestiare, etc).
Produsele sunt certificate ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004 ceea ce inseamna ca sunt de o calitate superioara. DERMO -Tropic Golden


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.